Kapcsolat

Ipari alpin - munkafelvétel
Egyed Balázs
+36-30/385-3496
egybal@gmail.com
ialpinsopron@gmail.com

Ipari alpin
Tóth András
+36-20/667-0669
ialpinsopron@gmail.com

 

Túravezetés, túraszervezés
Egyed Balázs
+36-30/385-3496
egybal@gmail.com
ialpinsopron@gmail.com

 

Címünk
9421 Fertőrákos Pf.: 16.

Amennyiben vezető nélkül vágsz neki a túrának, és nincs saját felszerelésed, akkor bérelj tőlünk! Nekünk nagyon fontos mindenki biztonsága, ezért csak UIAA előírásoknak megfelelő, rendszeresen ellenőrzött és karbantartott eszközöket adunk bérbe. Ha már tudod, mikor lenne szükséged valamelyik eszközünkre, hívj és rendeld meg. Telefonon beszélhetjük meg, hogy hol és mikor tudod átvenni őket.

! ! !    AKTUÁLIS AJÁNLATAINK:    Napkollektor tisztítás    -    Eresz takarítás    -    Ablak tisztítás    ! ! !

Ügyfeleink véleménye

 • D. Gábor - Sopron

  Megrendelő

  "Látszik, hogy nem most kezdték, biztonságosan és körültekintően dolgoztak. Rendben hagyták a kertet maguk után, az ágak elszállítását is frappánsan szervezték meg."

 • L. Béláné - Sopron

  Megrendelő

  "Azért őket választottuk, mert a ház körbeálványozása jóval drágább lett volna. A késő őszi idő ellenére is időben befejezték a szigetelést."

 • N. Zoltánné - Sopron

  Megrendelő

  "Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen nem túl hosszú ereszben is ennyi szemét összegyűlhet. Gyorsan, alaposan tisztították ki a fiúk."

 • B. János - Sopron

  Megrendelő

  "Nem gondoltam volna, hogy fel tudnak mászni egy ilyen öreg-korhadt fára. Azokat a veszélyes ágakat is ügyesen vágták le, még a denevérek sem ijeszteték meg őket."

 • V. Andrea - Sopron

  Megrendelő

  "Van bátorságuk felmenni olyan magasra? Biztosan ki tudják végig kitisztítani az összes ereszt?" "Nem hittem volna, hogy ennyi idő alatt végeznek ilyen sok eresszel."