Kapcsolat

Ipari alpin - munkafelvétel
Egyed Balázs
+36-30/385-3496
egybal@gmail.com
ialpinsopron@gmail.com

Ipari alpin
Tóth András
+36-20/667-0669
ialpinsopron@gmail.com

 

Túravezetés, túraszervezés
Egyed Balázs
+36-30/385-3496
egybal@gmail.com
ialpinsopron@gmail.com

 

Címünk
9421 Fertőrákos Pf.: 16.

Vállalkozásunk ipari-alpin technika felhasználásával végez különféle szolgáltatásokat, melyekkel egyszerűbben, kényelmesebben és olcsóbban végezhetőek el a felújítási és a javítási munkálatok. Napjainkban az ipari-alpin technika használatának akkor van jelentős előnye, ha a javítandó felület nehezen megközelíthető, szűk helyen van és az emelőkosár használata- ill. az állvány kiépítése nem lehetséges. Vállaljuk bajbajutott, speciális mentésre szorulók mentését is. Ezen felül túraszervezéssel, túravezetéssel is foglalkozunk. Tevékenységeink közé tartozik még, az ezekhez szükséges eszközök bérbeadása ill. beszerzése is.

Egyed Balázs

Fiatalabb koromban tizenkét évig barlangásztam az Óbudai SE-ben, közben a kilencvenes években ipari alpinista munkamódszerrel vágtunk ki veszélyes fákat, szigeteltünk panelházakat, telepítettünk antenna rendszereket, tisztítottunk irodaházak üvegtábláit. Főleg Budapesten és a környéken, Miskolcon, Nyíregyházán. Később elköltöztem Sopronba, itt évekig csak a hobbiszerűen másztam hegyeket. Itt ismerkedtem össze társaimmal, akikkel megalapítottuk a cégünket.

Speciális ismeretek:

  • 1990 Mátrafüredi Erdészeti Szki. 
  • 1990 Lakott területi és műtárgyvédelmi fakitermelés
  • 1994 Barlangjáró tanfolyam
  • 2000 Mentőszakápoló
  • 2007 MIAOE Alapfokú ipari alpintechnikai szakvizsga
  • 2015 MIAOE Haladó-, Munkavezető szintű ipari alpintechnikai szakvizsga

Tóth András

Gyermekkorom óta vonzottak az extrém sportok. A tanulmányaim után az építőipar különböző ágaiban és az erdészetnél dolgoztam, amiből finanszírozhattam a hobbijaimat. Közben megismerkedtem a társaimmal és úgy gondoltam, miért ne lehetne a hobbim a munkám is egyszerre. Ezért megalapítottuk ezt a vállalkozást.

Speciális ismeretek:

  • 2014 MIAOE Alapfokú ipari alpintechnikai szakvizsga
  • 2015 MIAOE Haladó-, Munkavezető szintű ipari alpintechnikai szakvizsga

! ! !    AKTUÁLIS AJÁNLATAINK:    Napkollektor tisztítás    -    Eresz takarítás    -    Ablak tisztítás    ! ! !